Tilbake i trening – Larvik

Tilbake i trening

Da Olga Medvedeva ble operert på nytt i kneet for en måned siden, var det ventet at det skulle ta 6-8 uker før hun var tilbake i trening. Allerede onsdag var hun tilbake på sin første håndballtrening.

– Sara Breistøl og jeg trente sammen med J18-laget i Arena Larvik, og jeg fikk prøvd alt for fullt. Det virket veldig bra, sier Olga Medvedeva fornøyd.

Sara Breistøl har også en sesong bak seg med skade. Hennes kneskade kom i september, like etter sesongstart forrige sesong. Olga Medvedeva skadet seg i mai i fjor og måtte opereres på nytt i april.

– Det var deilig å være tilbake i trening, men jeg merker at jeg mangler mye fysisk, og ikke minst håndballmessig. Jeg har ikke løpt på to måneder, men nå har vi lagt opp til at jeg skal komme i form til 1. august, sier hun.

– Det er greit å trene med de unge, så jeg blir vant til ballen og får tilbake håndballfølelsen. Jeg får trent litt på kampsituasjoner, og var veldig fornøyd med at alt gikk så fint. Det hadde vært kjedelig å ha ferie i hele sommer og bare gå og vente på håndballstart til høsten. Nå får jeg trene med J18 i sommer. Mens landslagsjentene er i Portugal er det bare Lene Rantala, Sara Breistøl og jeg som er hjemme. Det kan hende vi tar noen økter sammen. Det hadde vært fint å få kastet og fintet litt, sier Medvedeva.