Bestemmer seg snart – Larvik

Bestemmer seg snart

Amanda Kurtović tror på en avgjørelse om hvor hun spiller neste sesong i løpet av en uke eller to.

I et intervju med nordstrandhandball.no snakker hun om tiden i Nordstrand, om kontrakten med Larvik og hvorfor hun ønsker å spille et annet sted.

Hun valgte i utgangspunktet å signere for Larvik fordi hun så muligheter til å utvikle seg sammen med de beste i verden, både i trening og kamp. Det var før FCK gikk i oppløsning og Riegelhuth kom tilbake til Larvik.

– Situasjonen ble totalt annerledes for meg, og jeg fikk plutselig en helt annen posisjon i laget. Selvfølgelig ville treningsmiljøet i Larvik utviklet meg som spiller, men det er ikke å legge skjul på at det er i kamp man får matchet seg, kjenne på nivået, anpasse seg og ta steg videre, sier hun til nettstedet.