Mette Broen ny salgssjef – Larvik

Mette Broen ny salgssjef

Mette Broen er ansatt som ny salgssjef i Larvik Håndballklubb. Hun begynner i stillingen i løpet av sommeren.

– Jeg gleder med kjempemasse. Den stillingen er som skapt for meg. Jeg har masse pågangsmot, og gleder med til å videreutvikle det som er gjort allerede, sier hun.

Mette Broen (45) er opprinnelig Larvik-jente, men har ikke bodd i byen på mange år. Hun har spilt håndball i eliteserien for Bækkelaget i fire år, så ett år i Nordstrand og ett år i Byåsen før hun ga seg på toppnivå i 1991. Etter over 100 kamper på elitenivå har hun spilt litt på lavere nivå, og de siste seks årene har hun vært trener for yngrelag i Bodø HK, der datteren spiller.

Hun er utdannet høyskolekandidat fra BI, og har de siste ti årene jobbet med salg mot bedriftsmarkedet. De siste tre årene har hun vært markedssjef i en industriell vaskerikjede.

– Vi har bodd 11 år i Bodø og nå flytter hele familien til Larvik. Det kribler litt, og jeg vil gjerne komme i gang så raskt som mulig. Tankene er allerede i gang i hodet, sier hun til larvikhk.no.

Daglig leder i Larvik Håndballklubb, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, synes det er veldig spennende at klubben har funnet en så sterk kandidat.

– I tillegg til at hun har den håndballfaglige bakgrunnen, har hun i tidligere arbeid vist at hun leverer resultater. Vi gleder oss veldig til å få Mette på laget, sier han.

Line Hvaara slutter i Larvik Håndballklubb.

– Jeg har sagt opp stillingen som salgs- og markedssjef. De utfordringer som arrangementer i ny arena har gitt både klubben og meg har vært langt større enn vi forventet oss. Dermed har det blitt mye arrangementsjobbing både kvelder og helger. Dette har gått utover min familiesituasjon på en måte som jeg er nødt til å gjøre noe med. Hjertet mitt brenner for Larvik Håndballklubb og jeg vil selvfølgelig følge klubben i fremtiden, både som sponsor fra min nye jobb og som entusiastisk supporter.

– Nå gleder jeg meg til å begynne å jobbe for Rom For Flere, hvor jeg skal jobbe med salg av flotte designmøbler, tekstiler, form og farge.

– Det er selvsagt trist at vi mister Line, men samtidig har jeg forståelse for hennes valg. Line er ei sprudlende jente med masse godt humør, som det har vært morsomt å ha på laget. Vi ønsker Line lykke til i ny jobb og gleder oss til å ta i mot henne som sponsor ved neste korsvei, sier Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.