Tester spillerne – Larvik

Tester spillerne

Larvik-spillerne har fått individuelt tilpasset treningsprogram for sommeren, og nå har alle landslagsspillerne vært gjennom en lactat-test i regi av Olympiatoppen, slik at de får maksimal utnytte av utholdenhetstreningen.

– Vi legger ned ganske mye trening, så denne testingen blir en fin indikasjon på at vi trener riktig. Vi har alltid hørt at man skal ta seg helt ut, men det er mye viktigere å ligge i riktig puls. Da får vi mer ut av treningen, sier Karoline Dyhre Breivang.

– Olympiatoppen og Norges Håndballforbund ønsker å samarbeide med Larvik Håndballklubb fordi klubben har så mange landslagsspillere. De ønsker at vi skal benytte spisskompetansen Olympiatoppen sitter på i forhold til fysisk trening, mental trening og ernæring. Det er viktige faktorer i treningshverdagen, slik at både landslaget og Larvik Håndballklubb skal bli bedre. Det er en vinn-vinn-situasjon, sier fysisk trener i Larvik HK, Tom Kristiansen.

– Vi har utstyr og muligheter gjennom Unik Toppidrett til å gjennomføre de testene som Olympiatoppen har gjort. Øvrige spillere i Larvik Håndballklubb vil også få utført en lactat-test i klubbens regi, sier han.