Ferdig med eksamen – Larvik

Ferdig med eksamen

Nora Mørk er endelig ferdig med eksamen, men det blir ikke mange fridager for Larvik-spilleren. Først venter LK90-samling på Algarve og deretter er det VM i Sør-Korea.

Onsdag hadde hun siste eksamen da hun var oppe til muntlig i religion. Nora Mørk har delt litt på det siste året på videregående, slik at det blir lettere å kombinere med spill i Larvik HK. Hun har tatt flest fag dette året, og skal ta to valgfag neste skoleår.

Selv om det er i år hun har vært russ, har det ikke vært mye fri for Nora Mørk.

– Det blir ikke så mye fri i sommer heller. Vi har hatt et fysisk bra opplegg og jeg har fått trent bra. Om noen dager drar jeg til Algarve sammen med LK90-landslaget. Der skal vi ha samling samtidig med A-landslaget.

– Det er lenge siden vi har hatt samling. Der regner jeg med det blir litt håndballøkter, det har vi i hvert fall hatt på de andre samlingene. Der har samspillet vært fokus, sier hun.

– Junior-VM går i Sør-Korea i juli. Vi reiser 9. juli og er tilbake 1. august, dagen før fellestreningene starter i Larvik. Jeg har aldri vært i Asia før, så det blir spennende. Jeg tror vi har en god sjanse i VM. Vi har så og si det samme laget som vant EM – bortsett fra at Amanda Kurtović er skadet. Hun er kjempegod, så det er klart det blir annerledes uten henne. Jeg synes vi burde gå for medalje, sier hun.

Sammen med tvillingsøster Thea har de trent med Stabæk. Der har de trent sammen med flere jenter de har spilt og gått på skole med. Thea Mørk er reserve til samlingen i Portugal.