Likevel til Byåsen – Larvik

Likevel til Byåsen

Amanda Kurtović har tatt en endelig avgjørelse. Istedenfor Larviks hvite drakt blir det Byåsens røde fra kommende sesong.

– Det er kanskje litt feigt, men jeg vil spille, sier Amanda Kurtović til TV 2.

– Vi ville gjerne beholdt henne i Larvik, men det er veldig hyggelig at hun valgte å bli i Norge. Det var et godt alternativ når hun ikke ville bli i Larvik. Vi ønsker henne lykke til, sier Larviks hovedtrener Karl Erik Bøhn.

Håndballtalentet Amanda Kurtović – som i vinter gikk fra Nordstrand til Larvik – skrev tirsdag under for to år med Byåsen.

Kurtović – som ikke spilte ett minutt for Larvik – sier til TV 2 Sporten at hun gjør dette fordi det er det beste for hennes egen utvikling. Hun fikk kalde føtter og fryktet lite spilletid da det ble klart at Linn-Kristin Riegelhuth kom tilbake til klubben.