Holder seg i gang – Larvik

Holder seg i gang

Fredag reiser landslaget på treningsleir til Algarve i Portugal. Larviks landslagsspillere trener stort sett individuelt om dagen, men innimellom møtes noen av dem for å holde seg litt i gang.

– Det er viktig at vi holder oss litt i gang. Vi følger opplegget vi har fått fra Tom Kristiansen, klubbens fysiske trener. Da trener vi stort sett for oss selv, men noen av oss har også møttes innimellom for å kaste litt og holde armen i gang, forteller Tine Rustad Kristiansen.

Det er en måned siden siste kamp, så det er greit å få kjenne litt på ballen innimellom. Under samlingen blir det flere håndballøkter igjen.

– Vi skal være i Algarve i to uker, og det er der oppkjøringen til EM i desember starter. Vi er også inne i en oppkjøringsperiode foran seriestart, men i klubbsammenheng er det fysisk trening som står på programmet, sier hun.