Føles som hjemme – Larvik

Føles som hjemme

Katja Nyberg og Gro Hammerseng er på plass i nytt hus og har nesten pakket ut og kommet i orden allerede.

– Jeg var strålende glad da vi kjørte i land i Larvik i helgen. Det var en av mine topp fem dager. Nå er jeg veldig lykkelig. Jeg blir glad bare av å gå turer i området her, sier Katja Nyberg.

– Det føles som hjemme allerede, konstaterer Katja Nyberg der hun setter seg godt til rette i sofaen i det nye huset. Sammen med hunden Pontus gleder de seg over nytt hus og beliggenheten på Østre Halsen.

– Vi gleder oss til å starte i Larvik. Allerede på samlingen i Algarve de neste 14 dagene møter vi mange av Larvik-spillerne, men jeg må si at jeg gleder meg til å ta på Larvik-drakta igjen, nå som jeg er tilbake, sier Nyberg.

Det er fem år siden sist hun spilte for Larvik.

– Det er så hyggelig å gå rundt sammen med Katja, det er tydelig at det er mange som er glad for at hun er tilbake og synes det er fint at vi skal spille for Larvik, sier Gro Hammerseng.

– Jeg har møtt mange fine mennesker i Slovenia og Danmark etter at jeg forlot Larvik, men det har til tider vært tungt håndballmessig i de fem årene. Derfor føles det helt riktig å være tilbake igjen, sier Katja Nyberg.

Det er over en måned siden Larvik HK spilte sesongens siste kamp, mens Gro og Katja var i aksjon så sent som 1. juni. I Danmark starter cupkampene i neste sesong på slutten av denne sesongen, og de to avsluttet oppholdet i FCM med å ryke ut for Tvis Holstebro.

Fredag reiser de til Algarve på landslagssamling, før det blir litt ferie. I sommer blir det ferietur til Italia med noen av de tidligere lagvenninnene i FC Midtjylland Håndbold, blant annet tidligere Larvik-keeper Ingrid Ødegård. Siste uka i juli er det ny landslagssamling, denne gang i Larvik.