Kommer raskt inn i det – Larvik

Kommer raskt inn i det

Linn-Kristin Ullevoldsæter Riegelhuth er for tiden på samling med landslaget. Det er i landslagssammenheng hun har sett mest til Larvik-spillerne det siste året.

Riegelhuth, som ble Norges toppscorer med seks mål i jubileumskampen mot Danmark for en uke siden, flyttet i pinsen tilbake til Norge etter et år i København.

Perioden i Danmark ble avsluttet med landskamp mot danskene, og i løpet av sesongen i FCK ble det også to møter med Larvik i Champions League.

– Jeg har hatt litt kontakt med noen av Larvik-spillerne i tiden i Danmark og jeg ser dem stadig via landslaget, så jeg føler at det har vært en kontinuerlig dialog.

– Det er veldig deilig å være hjemme igjen. Ting endrer seg ikke så mye på ett år. Jeg var her i sju år, så jeg må ikke starte helt på scratch når det gjelder spillet.  For min del er det en fordel at jeg kan komme raskt inn i det igjen. Det hadde gått fint å lære noe nytt også, men jeg slipper det, sier hun.

Sammen med samboer Einar Sand Koren har Linka kommet nesten i orden hjemme.

– Vi var litt effektive i de dagene vi var hjemme. Det er deilig når begge reiser på samling samme uka. Det var deilig å få ting litt unna. Det er alltid litt som skal gjøres, men sånn er det vel for de fleste, sier hun.

Før avreise til Algarve var det egentrening på programmet for Linka.

– Jeg gleder meg til å trene med laget. Det blir gøy å ta på seg drakta og spille for Larvik igjen, men først rekker vi litt sommerferie, sier Riegelhuth, som ikke har faste planer for ferien når Algarve-samlingen er over.