Moderne renhold – Larvik

Moderne renhold

Larvik Håndballklubb har inngått samarbeidsavtale med Hildes Renhold. De fokuserer på moderne renhold og bruker mikrofiber i rengjøringen.

Hildes Renhold skal holde rent i Larvik Håndballklubbs nye lokaler i Sverresgate 7, og firmaet gjør i hovedsak rent på kontorer og hos bedrifter, men også barnehager og i helsevesenet.

– Vi utfører fagmessig renhold. Bedriften innehar offentlig godkjent fagbrev. Hildes Renhold ble startet i 2003 og har nå sju ansatte på renhold og en vaktmester. I tillegg har de 2-3 faste ringehjelper på vaktmestertjenesten, sier daglig leder Tom Frode Olsen i Hildes Renhold.

Onsdag traff salgskonsulent Håkan Johansson i Larvik Håndballklubb de ansatte i Hildes Renhold utenfor Arena Larvik. Ramune Simonyte, Katarzyna Agnieska Mielcarek, Inga Kvedaraviciene, Jolita Tamasauskiene, Jurate Simoniene, Rita Vanagiene, vaktmester og daglig leder Tom Frode Olsen. Dalia Kriaucinaite og Bjørn Henriksen var ikke til stede.

– Vi tar også oppskuring og boning av gulver, i tillegg til flytterenhold, forteller Olsen.

– Vi gleder oss over samarbeidet og endelig har vi fått inn et flott renholdsselskap i sponsorporteføljen, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen i Larvik Håndballklubb. – Hildes Renhold skal markedsføres kreativt på kampene. Bare vent til dere får se «moppegjengen» neste sesong, smiler han lurt. Dessuten gleder vi oss over profesjonelt renhold i kontorlokalene. Det er viktig nå som administrasjonen har flyttet til nye, flotte lokaler.