Cupoppsettet klart – Larvik

Cupoppsettet klart

Larvik Håndballklubb er regjerende Norgesmester og kommer inn i Cupen i 3. runde denne sesongen. Der blir det bortekamp mot vinneren av Fram og Skrim.

– Skrim er såpass mye sterkere at det ville være en cupbombe om Fram skulle vinne den kampen. Det hadde vært moro å spille i Framhallen, men det blir nok en tur til Kongsberg i 3. runde for oss, sier Tor Odvar Moen i Larvik Håndballklubb.

3. runde skal spilles innen 8. september.

Skrim var med i kampen om kvalifiseringsplassen til Postenligaen forrige sesong, men 1. divisjonslaget endte ett poeng bak Fredrikstad, som tok steget opp en divisjon etter møtene med Gjøvik og Vardal.

Fram kjempet i bunnen av 2. divisjon, og endte nest sist i sin 2. divisjonsavdeling.

Tjølling har hjemmekamp mot Ramnes, mens Flint gjester N. Sigdal i 2. runde.