Ny sponsor – Larvik

Ny sponsor

Faugstad Elektro har nylig skrevet en sponsoravtale med Larvik Håndballklubb.  De er nå personlig sponsor for Karoline Dyhre Breivang.

Faugstad Elektro har 25 ansatte og driver innen elektroinstallasjon med sterk- og svakstrøm. Forretningen holder til i Faugstad-gården midt i Larvik sentrum.

– Faugstad Elektro AS innehar god faglig kompetanse med lang erfaring fra installasjonsmarkedet. Vi vektlegger god personlig kontakt, med en stor grad av rådgivning og kvalitet på installasjons-oppdragene, forteller styreleder Inger Faugstad og daglig leder Emil Dvergastein Rød, som begge er medeiere i selskapet.

– Vi er veldig glad for å få Faugstad Elektro med på laget. Det er viktig for oss at vi får med lokale samarbeidspartnere som er like ivrige etter suksess som Larvik HK. Faugstad Elektro er en markert aktør i Larvik-distriktet og vi ser fram til et meget spennende samarbeid i årene framover, sier salgskonsulent Håkan Johansson i Larvik Håndballklubb.