To uker på Algarve – Larvik

To uker på Algarve

Gro Hammerseng og de andre landslagsspillerne har vært samlet i to uker på Algarve. Nå er samlingen slutt. Senere i sommer er det ny landslagssamling, denne gang i Larvik.

Samlingen i Portugal var de første forberedelsene til EM i desember. Landslaget har vært der i to uker sammen med Nora Mørk og de andre juniorjentene (LK90), som forbereder seg til VM i Sør-Korea.

– Håndballjentene har kost seg mellom slagene. Fasilitetene er utmerket og treningsforholdene gode for begge lag, forteller landslagsjef Thorir Hergeirsson til handball.no.

Juniorjentene har mindre enn en måned igjen til sitt siste mesterskap. Laget får god match-trening når de møter seniorene på den andre banehalvdelen. Seniorlaget har fokus på individuell fysisk trening, samt teknisk og taktisk trening, stort sett to økter hver dag der ulike samspillsvarianter også står på programmet.

Mellom slagene blir det også tid til å se seg litt rundt. Området rundt Algarve har jo en spennende kystlinje med klipper og grotter, og båtturer i dette landskapet hører med på programmet for spillerne. Trenerteamet skryter av anlegget de benytter, skriver handball.no.

Landslagssamlingen i Larvik er lagt til siste uka i juli, og da blir det også landskamp mot Sverige i Arena Larvik.