Omorganiserer og kutter – Larvik

Omorganiserer og kutter

Informasjonsansvarlig i Larvik Håndballklubb, Svein André Svendsen, slutter i stillingen.

– Det er beklagelig at klubben må gå til det skritt å kutte stillingen, forteller daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen i Larvik Håndballklubb. – Vi hadde håpet å ha mer tid til et så godt produkt som Svendsen har skapt, men sånn har det altså ikke blitt.

– Vi har prioritert salg av samarbeidsavtaler. Det har gått ut over muligheten til å selge annonser til «Kontra», som var det finansielle grunnlaget for stillingen. Dermed har vi ikke kunnet lage så mange utgaver av avisen som vi ønsket, sier Hansen.

Han ønsker å presisere at det ikke står dårlig til med økonomien i klubben, men at det var nødvendig med noen grep for å følge budsjettet.

Foruten å være redaktør for klubbavisen «Kontra» og klubbens nettsider, har Svein André Svendsen regelmessig sendt ut informasjon til pressen, med aktuelle opplysninger og bilder i forbindelse med kampene og vært en ressurs når det gjelder statistikk. Disse oppgavene vil i fremtiden bli ivaretatt av nyansatt arrangements- og eventansvarlig.

– Jeg har fått utrolig mange flotte tilbakemeldinger fra media, så det er klart det er kjedelig å måtte gi seg allerede etter én sesong. Jeg kommer selvfølgelig fortsatt til å følge med og håper på gode resultater for Larvik-jentene, sier Svendsen.