Jevn fremgang – Larvik

Jevn fremgang

Sara Breistøl spilte sin første og eneste håndballkamp i Arena Larvik mot Tertnes da arenaen ble innviet i fjor. Blir hun helt spilleklar til sesongstart ser det også ut til at neste håndballkamp hun spiller i arenaen blir mot Tertnes.

Kantspilleren skadet det venstre kneet i en oppvisningskamp i futsal dagen etter åpningskampen i Arena Larvik.

Serieoppsettet: Første hjemmekamp mot Tertnes også denne sesongen.

– Det går jevnt fremover. Håndball er mye hardere for kneet enn å løpe og trene vekter. Jeg får bruke august til å venne kroppen til håndball. Jeg vet at jeg ikke blir i samme form til seriestart som jeg var i fjor, men det hadde ikke gjort noe å prikke inn toppformen til Champions League i oktober, sier hun.

– Jeg kommer til å være litt i hall og gjøre håndballbevegelser i løpet av sommeren, slik at kneet får kjenne litt på friksjonen. Venstre er satsfoten min også, og det blir vanskeligere å holde igjen når håndballen begynner etter sommeren. Jeg har måttet ta hensyn til skaden i kneet til nå, men når håndballen begynner igjen tar iveren over. For tre uker siden kjente jeg meg fin og fullførte en hel trening med full innsats sammen med rekruttlaget. Det kjentes fint ut og var moro – men det ble for mye for fort for kneet. Det hadde ikke spilt håndball på et år, og det tar litt tid å komme tilbake.

Sara Breistøl hadde akkurat byttet fra sykepleier til lærer da skaden inntraff. Nå er vikariatet på skolen over og hun har ikke noe nytt fra høsten.

– Noe må jeg gjøre, men jeg har ikke knær til å jobbe nattvakter som sykepleier. Det passer ikke med håndball på dagtid. Jeg vil ikke utsette kneet for mer sykepleier-jobbing med det første, så jeg håper det løser seg med jobb, sier hun.