Lærerikt – Larvik

Lærerikt

Andrea Solbakken og flere av de andre Runar-jentene satt spent og ventet på når påmeldingen til håndballskolen ble åpnet. Allerede første dagen var påmeldingen foretatt. Dette har de gledet seg lenge til.

– Vi har en håndballvegg hjemme, som jeg pleier å kaste mot, forteller Andrea Solbakken. Det har vært et greit tidsfordriv for henne frem til håndballskolen. Hun har sammen med de andre Runar-jentene gledet seg voldsomt til håndballskolen med instruktører fra Larvik Håndballklubb.

– Det har vært veldig bra til nå, vi har jo ikke kommet så langt. Vi gleder oss veldig til badeland, men det er treningene fremover som er det viktigste. Det er viktig å utvikle seg, sier hun.

– Det er kjempegøy at spillerne i Larvik Håndballklubb kan trene oss. Det er mye av det samme, men vi lærer også ting vi ikke har lært før, noen triks det kan være lurt å ta med seg videre, sier Maren Tollefsen.  

Jentene synes Larvik-spillerne er flinke instruktører. Her er Runar-jentene samlet sammen med Tine Stange. Stående f.v. Anna Smeby, Andrea Solbakken, Tine Stange og Kathinka Nordvik. Sittende f.v. Marielle Damgård, Andrea Kvammen, Maren Tollefsen og Ida Brenna.