Kanda ny sponsor – Larvik

Kanda ny sponsor

Kanda AS har nylig skrevet avtale med Larvik Håndballklubb og blir med i klubbens sponsorfamilie.

– Vi er en gammel Larvik-bedrift med aner over 100 år tilbake. I 1976 ble Kanda etablert som egen bedrift og med eget merkenavn. Bedriften har siden utviklet seg til å bli en betydelig aktør i segmentet hurtigmat på østlandsområdet, forteller daglig leder Eva Marcussen Kongelf.

– De fleste vil vel kjenne igjen våre burgere, dressing og wienertoast. Kanda har ca 35 ansatt i dag og en omsetning på nær 100 mill, sier hun.

Kanda er selvfølgelig stolt av sine produkter, men også at bedriften ble utnevnt til årets Vestfoldbedrift og årets Larvik-bedrift i 2003.

– Vi er takknemlige for å få lov til å bli et medlem i sponsorfamilien til Larviks fremste ambassadør, og gleder oss til en felles innsats for positiv profilering av begge lag, sier Kongelf.

– Vi er glad for samarbeidsavtalen vi har inngått med Kanda AS. Larvik Håndballklubb ønsker å fremstå som den mest ettertraktede håndballklubben for dyktige spillere, og det mest naturlige klubbalternativet for forretningsforbindelser og sponsorer.  Med dette som utgangspunkt er det positivt at vi har fått med oss Kanda på laget. Slike avtaler er viktig for at vi skal kunne nå vårt mål om å bli verdens beste klubb, men også for at vi skal kunne befeste vår posisjon som det ledende klubblaget i Norge og Europa, sier Line Hvaara i Larvik Håndballklubb.