– Viktig å bli kjent med nye – Larvik

– Viktig å bli kjent med nye

Flertallet av deltakerne på håndballskolen kommer fra Vestfold, Telemark, Buskerud og Østfold, men det er også deltakere fra Vestlandet og to har reist helt fra Bodø for en ukes håndballskole i Larvik.

For 14-åringene Sondre Hauvik og Andreas Mathiesen fra Bodø Håndballklubb er kanskje det aller viktigste å møte andre og bli kjent med nye mennesker. Det er ikke så dumt at noen av dem er jenter.

– Vi trener sammen med noen jenter, for det er ikke så mange gutter på håndballskolen. Det er fint det, sier de to, som har blitt kjent med flere allerede halvveis i håndballskolen.

Sportslig sett er det kampene den siste dagen som står som en liten gulrot. De gleder seg veldig til det.

– Vi ble inspirert til å delta på håndballskolene da Lene Rantala var i Bodø og trente oss. Det er greit å være to som reiser når man reiser såpass langt, sier guttene til larvikhk.no.

Det er også mye sosialt på programmet på håndballskolen. Tirsdag var det grilling, onsdag er det full aktivitet i hoppeslottene og torsdag er det tur til badeland.

Deltakerne tilbringer mye tid utenom treningene på rommene, og der er det mye å finne på. Noen har med gitar, andre holder nesa tett mot mobilskjermen, og litt flørting blir det også tid til.