Champions League Trekning – Larvik

Champions League Trekning

Gruppespille i Champions League ble trukket i dag.

Larvik HK skal møte Oltchim Rm. Valchea fra Romania, Toulon Saint Cyr Var HM fra Frankrike samt vinneren av Gruppe 1 i 2. kvalrunde.

Dette er en spennende trekning med gode lag, blant annet fjorårets finalist Oltchim Valcea. Det blir to tøffe oppgjør, sier Tor Odvar Moen. Toulon er franske mestere og et av de bedre lagene fra dette nivået i trekningen. Når det gjelder det siste laget står det nok mellom Randers og Bayer Leverkusen. Her er danskene en knapp favoritt. Randers er et lag vi kjenner godt, og de spilte DM finalen i fjor. Så alt i alt er dette en god trekning for oss både sportslig og publikumsmessig, avslutter han.

Karl Erik er enig med Tor Odvar at dette blir en kanon pulje og legger til at Valcea er en av favorittene til å vinne Champions League og at det er bra å få kjenne på dem allerede i gruppespillet. Det blir en tøff kamp som vi gleder oss til, sier han. Vi hadde håpet å få et dansk lag i puljen, og det er det mulighet for nå. Randers er et godt lag som nok er å regne som favoritt i sin kvalifiseringspulje. Men det blir moro å møte tysk motstand dersom Leverkusen skulle gå videre.