Ny storseier i Danmark – Larvik

Ny storseier i Danmark

Larvik staret dag to under Nordic Open med en knusende seier 35-15 (18-9) over Aalborg DH, og med det er finaleplassen i turneringen godt innen rekkevidde.

Larvik startet i kjent stil med godt forsvars- og målvakspill og stakk rett opp i en 5-1 ledelse. Danskene kom tilbake og reduserte til 5-6 etter åtte minutter.
Det satte fart i våre jenter og med seks minutter igjen av omgangen var ledelsen på hele 16-5. Aalborg kuttet ned ledelsen inn til pause til ni mål 18-9.
Etter pausen fortsatte jentene kjøret og ledelsen økte jevnt og trutt, og endte til slutt på en meget solid tyvemålsseier 35-15.

-Kampen ble faktisk en tålmodighetsprøve for oss, sier Tor Odvar Moen. Danskene hadde nok lagt merke til vår fart i går, og gikk inn for å ta tempoet ut av kampen.
Vi stod veldig lenge i forsvar, da de spilte og spilte uten å få noe ut av det. De ville heller ikke kjøre kontra på oss når de vant ballen i eget forsvar. Med det tat i betrakntning synes jeg vi gjør en solid og konsentrert jobb.
Lene fulgte opp Cecilies fantastiske spill fra i går, og endte opp på en redningsprosent på godt over 50 prosent. Meget solid. Heidi er som vanlig solid på linja og ble vår toppscorer med 11 mål. Linn er meget solid som høyre back og meget god som 7-meter skytter.
Tine K fortsetter i bra stil. Var meget god i Tyskland og har tat med seg formen inn i denne turneringen. Vi ga også Thea Mørk mye spilletid i dag, og hun holder så absolutt det nivået vi hadde håpet å se, avslutter Tor O.

Neste kamp i puljespillet går klokken 15.00 mot HC Odense.