Til finale i Aalborg – Larvik

Til finale i Aalborg

Larvik tok seg i ettermiddag temmelig enkelt til finale i Nordic Open. I siste kamp ble Odense slått 36-25 (21-12). FC Midtjylland vant pulje 1 og blir finalemotstander i morgen.

Kampen var jevnspilt i et kvarter, og Odense var faktisk i føringen med et par mål i en kort periode. Etter det kjørte Larvik over danskene og gikk til pause med en ledelse på 21-12.
Etter pausen kontrollerte Larvik inn til sikker seier 36-25 og bokførte den tredje kampen med tosifret seiersmargin.

-Vi visste at vi ikke kunne tape finaleplassen før kampen, da Odense måtte slå oss med 27 mål for å vippe oss av pinnen. Det ville ført TVIS til finalen. Det var aldri noen aktuell problemstilling for oss.
Vi ville fortsette den den fine flyten vi har hatt under oppkjøringsperioden. Det ble ingen festforestilling, men det holdt i massevis, forteller Tor Odvar Moen.
Dagens høydepunkt kom da Karo scoret på sin andre flyger for dagen. Begge to i undertall. Luftens baronesse, ler Tor Odvar.

I morgen møter Larvik Gro Hammerseng og Katja Nybergs gamle klubb FC Midtjylland i finalen. Den spilles klokken 14.30. FCM vant som Larvik alle sine tre kamper i puljespillet.