På lag med JKE Design – Larvik

På lag med JKE Design

En ny spennende avtale er signert med JKE Design Interiørhuset Larvik. I løpet av høsten skal vi auksjonere ut et kjøkken til en verdi av kr. 200 000,-. Mer informasjon om det kommer senere.

Vi er veldig glade for å få enda flere lokale aktører med på laget. De er veldig viktige i vår satsning mot verdenstoppen, sier Håkan Johansson i Larvik HK.

JKE Design Larvik er en av Larviks ledende aktør innen kjøkken og garderobe. Vi fører også kvalitetsprodukter innen belysning, fliser og møbler, utover det brede sortiment fra JKE Design, et meget anerkjent og godt produkt fra en av Danmarks ledende produsenter innen kjøkken og garderobeskap. Produktet er plassert i den høye enden av midtsegmentet, sier Tor Brøndbo hos JKE Design Larvik.

Ut over dette finnes det et spesielt program som retter seg mot privatkunder med et lavere budsjett samt mot det profesjonelle marked, derfor sier vi  ” Vi med den beste løsningen”, fortsetter han.

JKE Design utvikler løpende nye produkter og er alltid i front med nyheter i forhold til det øvrige marked. Vi tilbyr gode kreative løsninger gjennom våre kvalifiserte medarbeidere innenfor de fagområder vi representerer. I dag er vi 4 ansatte hvorav 1 er utførende håndverker, sier Tor avsluttningsvis.