Seriestart søndag – Larvik

Seriestart søndag

Søndag kl. 19.00 starter årets sesong for Larvik HK. Kampen vil være en stor opplevelse for flere av våre spillere. Lene Rantala spiller sin kamp nr. 500 for klubben. Gro Hammerseng og Cecilie Leganger vil få sin debut og Linka spiller sin første kamp i arenaen i Larvik HK sine farger.

Tertnes står på andre siden av banen, som de også gjorde da Arena Larvik ble innviet i fjor. Da vant Larvik 33 – 22 over laget fra Bergen. Tertnes havnet på 4. plass i fjor kun 1 poeng bak Storhamar. I år er målet å kjempe om medalje og Marte Reinkind sier til BT at de har tro på at de kan slå Larvik HK.

Sportssjef Ole Gustav Gjekstad er fornøyd med oppkjøringen til årets sesong. Sesongoppkjøringen har foregått mot internasjonal motstand her hjemme og i turneringer i Tyskland og Danmark. Laget er ubeseiret i alle sine treningskamper.

Kampen mot Tertnes på søndag blir en helt annen kamp enn treningskampene. Gjekstad forventer å møte et heltent og offensivt Tertnes som vil gi 100 % i hver duell. Stemningen i troppen er god, og alle gleder seg til å komme i gang med sesongen, avslutter Gjekstad.