Enkelt videre i Cupen – Larvik

Enkelt videre i Cupen

Larvik fikk som ventet ingen problemer med å slå Skrim 39-20 i cupkampen på Kongsberg i kveld, selv om hjemmelaget var friskest i åpningen.

Skrim viste ingen respekt for sine mer meriterte gjester og stakk rett i føringen i kveldens cupoppgjør. Larvik kom først ordentlig ajour etter 12 minutter på stillingen 8-8, men derfra og ut var det ingen tvil om hvem som eide kampen.

– Vi var ikke helt på plass da kampen startet, noe som førte til at Skrimjentene slapp skuldrene ned og pepret målet vårt i innledningen. Det ga oss en liten vekker, men vi brukte ikke så mange minuttene på å våkne, forteller Tor Odvar Moen.

Larvik rykket ifra, og gikk til pause med en ledelse på 22-12. Larviksjentene trykket litt på gassen i starten av andre omgang, og vertene maktet ikke å score mer enn to mål på de første 14 minuttene av omgangen.

Resten ble som ventet en formalitet.

– Det kan nok hende at vår svake innledning skyldtes at jentene som skal avgårde med landslaget til World Cup måtte løpe Coopertest tidligere på formiddagen, men etterhvert ble vi varme og leverte greit. All honnør til hjemmelaget som fightet godt hele kampen. De vil nok ta godt med poeng i 1. divisjon etterhvert som sesongen skrider frem, avslutter Tor O.

Larvik spilte uten Sara Breistøl og Cecilie Leganger. I tillegg så Tonje Larsen og Heidi Løke hele kampen fra benken.

Fjerde runde i Cupen trekkes i morgen formiddag.

Larviks målscorere:
Linn-Kristin Riegelhuth 8, Linn Jørum Sulland 6, Gro Hammerseng 5, Karoline Dyhre Breivang 5, Olga Medvedeva 5(4), Tine R. Kristiansen 4, Nora Mørk 3, Kari Mette Johansen 2, Thea Mørk 1.