Møter Skrim i Cupen – Larvik

Møter Skrim i Cupen

I kveld starter Larvik på veien mot Spektrum med bortekamp mot Skrim i Cupens 3.runde. Skrim slo vår bynabo Fram 40-17 på bortebane i forrige runde.

Larvik drar til Kongsberg uten Cecilie Leganger og Sara Breistøl, men mønstrer ellers toppet manskap.
– Vi drar til Kongsberg for å gjøre en skikkelig jobb og vi bør vinne komfortabelt mot et lag fra 1. divisjon, forteller Tor Odvar Moen. Forhåpentligvis blir dette en håndballfest med mye folk på tribunen og god cupstemning. Kampene i de innledende rundene har vært veldig artige de siste årene. Vi har møtt fullsatte haller og full jubel når vi har vært på besøk hos lag i 3. og 4. runde.
Vi har respekt for vår motstander. De gjennomførte en meget god sesong i 1. divisjon forrige sesong og er nok revansjesugne etter timålstapet mot Gjøvik i første seriekamp.
Når det er sagt, forventer jeg at vi er veldig mye bedre, og at vi skal vinne klart, fortsetter Tor O.

Larvik og Skrim har kjent hverandre lenge. Tilbake til slutten av 90-tallet og noen sesonger inn i de nye årtusenet var Larvik fadderklubb for Skrim, sammen med Flint som nå er dvisjonskollega i Postenligaen.

-Den gangen var det en daværende sponsor som ønsket at vi skulle favne om håndballen i regionen vår. Skrim og Flint ble valgt ut som fadderklubber, og vi besøkte klubbene med jevne mellomrom. Fokuset var først og fremst sportslig, men det ble også noen sosiale kvelder med klubbene hvor vi var tilstede på arrangementene.
Samarbeidet ga oss også en del spillere fra de to klubbene. Selv om samarbeidet ikke eksisterer lenger, føler vi at vi har gode relasjoner til begge klubbene. Og ikke minst, de har klart seg veldig bra uten oss. Skrim var nære kvalik til Postenligaen siste sesong, og alle håndballinteresserte har vel sett hva Flint har fått til.
Vi gleder oss til gjensynet med en av våre tidligere spillere Janne Klevstad i kveld. Janne var og er meget lovende og var på plass i vår a-stall for et par sesonger siden, men en slem skulderskade satt henne ut i nesten to sesonger. Nå er hun tilbake og ble Skrims toppscorer i kampen mot Fram med 8 mål.
For hennes skyld håper jeg at skademarerittet er over, men med det sagt, hun får ingenting gratis i kveld, avslutter Tor O.

Kampen spilles i Kongsberghallen i kveld og har avkast klokken 19.00.