Vestfold-derby i 4. runde? – Larvik

Vestfold-derby i 4. runde?

Larvik må vente litt med å få vite eksakt hvem de møter i cupens 4. runde, ettersom 3. runde-kampen mellom Bækkelaget og Flint Tønsberg spilles først i kveld. Likevel virker det som det er mest tro på et lokaloppgjør i larviksleiren.

– Vi er godt fornøyd med trekningen og at vi ikke trenger å reise så langt. Jeg regner med at Flint slår Bækkelaget, og det blir moro med et Vestfold-derby i 4. runde, sier Tor Odvar Moen.

Hvis Flint slår Bækkelaget vil det samtidig bety et gjensyn med flere tidligere Larvik-spillere. Emily Stang Sando, Marianne Iversen, Pia Christine Narvesen og Ellen Marie Folkvord har alle tidligere akslet Larvik-trøya. De tre førstnevnte gikk over før inneværende sesong, mens Folkovord byttet beite for to sesonger siden.

– Det blir selvfølgelig artig å møte tidlige spillere, og jeg tror det blir en morsom og underholdende kamp – som vi vinner. Vi har jo sagt at vi skal vinne finalen, og da må alle slås, avslutter Moen.

Hvis Bækkelaget vinner kveldens oppgjør i 3. runde, får Larvik hjemmkamp i Arena Larvik. Cupens 4. runde spilles innen 29. september.