Møter Flint i 4. runde – Larvik

Møter Flint i 4. runde

Det ble som ventet Flint som trakk det lengste strået mot Bækkelaget i gårsdagens cupkamp. Flintjentene vant komfortable 40-18 på bortebane mot den falmede storheten fra Oslo, og tar dermed imot Larvik i Tønsberg til 4. runde.

– Jeg synes det er deilig å ikke måtte reise veldig langt, samtidig som det blir moro å møte gamle kjente igjen, sier Tine R. Kristiansen.

Larvik har aldri møtt Flint Tønsberg i verken trenings-. cup- eller seriekamper, men det er vel ingen tvil om hvem som blir den store favoritten i lokalderbyet i Vestfold. Flint-trener Pål Oldrup Jensen har likevel et ørlite håp om at laget hans skal overraske.

– Det hadde vært ordentlig moro med en skikkelig cupskrell, men om det skulle skje må vi være på vårt aller beste – og helst litt til, sier Flint-treneren til Tønsbergs Blad.

Flere av Larviksjentene vil være opptatt med World Cup-spill for landslaget uken i forveien for cupkampen, men frykten for at slitne bein skal sette en stopper i cupen later ikke til å være veldig stor.

– Beina holder. Jeg vil absolutt si vi har en fair sjanse til å slå Flint, avslutter Kristiansen med et aldri så lite lurt smil.