Vant 2. omgang 24-1! – Larvik

Vant 2. omgang 24-1!

Etter to ganske så forskjellige omganger, ble det til slutt seier med 26 måls margin for Larvik mot Selbu. Selbujentene hang faktisk forbausende bra med i 1. omgang, og lagene gikk til pause på stillingen 14-11 til Larvik.

- Vi fikk ikke spillet til å flyte helt i 1. omgang, men Selbu overrasket også - de var bedre enn jeg trodde.  sier trener Karl Erik Bøhn etter kampen.

- Vi presterer ikke mer enn 90 prosent av hva vi kan i starten, samtidig som Selbu spiller på sitt beste. Marginene er ikke større enn som så, men det var godt å se hele laget løfte seg i 2. omgang, fortsetter Bøhn.

For i 2. omgang var Larviksjentene med så det holdt. Etter drøye fire minutters spill av omgangen fikk Selbu satt inn sin tolvte scoring i kampen, men derfra og ut var det også slutt. Banens beste, Lene Rantala, bestemte seg for å stenge målet totalt, og slapp ikke en ball bak seg resten av omgangen.

- Vi var gode i forsvar, men Lene sto fantastisk! Selbu hadde flere gode sjanser, men hun tok alt som kom, sier en fornøyd Bøhn.

Tallenes tale er også klar - 24-1 i 2. omgang sier det meste om målvaktsprestasjonen.

- Ellers var det godt å se Tonje spille begge veier og få satt inn noen scoringer, samtidig som det var moro at Gro fikk sine første mål i eliteserien for oss, avslutter Bøhn.

Olga Medvedeva og Heidi Løke ble Larviks toppscorere med 7 mål hver.

 

Neste kamp er hjemme mot Vipers Kristiandsand i Arena Larvik søndag 19. september kl. 18.00.