Med trykk på 1 – Larvik

Med trykk på 1

Med miljøvennlig digitaltrykk av ypperste kvalitet sørger Punkt 1 for at Larvik Håndballklubb profilerer seg på best mulig måte - som nummer 1.

– Vi ønsker å styrke profilen i nærområdet vårt, og ser på dette samarbeidet som en unik markedsmulighet. Selv om vi holder til i Larvik er faktisk 90 prosent av kundene våre fra resten av landet, men vi har allerede fått jobber hos andre i sponsorfamilien til Larvik Håndballklubb, sier en fornøyd markedssjef hos Punkt 1, Eiliv Bleivik.

Digitaltrykkfirmaet leverer trykksaker av ypperste kvalitet fra en 100 prosent miljøvennlig trykkpresse med vannbasert blekk. Punkt 1 har fra før av mange store norske næringslivsaktører i kundeporteføljen, men med flere ansatte med håndballbakgrunn var et samarbeid med Larvik Håndballklubb et naturlig valg for begge parter.

– Det er utrolig spennende å få med Norges beste digitalprintleverandør på laget, og veldig moro at de samtidig er lokalisert i Larvik. Punkt 1 har en mengde kreative løsninger som ender ut i veldig gode produkter, sier daglig leder i Larvik HK, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Bleivik synes det er spennende å være med på å bygge merkevaren Larvik HK enda sterkere, og beskjemmes heller ikke av å ta frem noen billedlige fremstillinger på samarbeidet.

– Hos oss er det også høyt tempo med mange baller i lufta, og det gjelder å være sterk i klypa og klar i hodet – det går noen rushpasninger her også når det er travelt, smiler markedssjefen.

Med så mange forskjellige arrangementer Larvik Håndballklubb har, er det godt å vite at leverandøren kan det meste. Om det er plakater, bannere, gulvreklame eller skillevegger – Punkt 1 har det.

Bleivik ser også at samarbeidet kan bringe flere nyttige bidrag til firmaet enn ren økning i produksjonstallene.

– De ressurserne klubben har, blant annet med foredragsholdere innen motivasjon og teambuilding, er noe vi også kan dra nytte av her i firmaet, avslutter Bleivik.

 

www.punkt1.no