Hard motstand i Junior-NM – Larvik

Hard motstand i Junior-NM

Rekruttlaget til Larvik Håndballklubb får litt å bryne seg på når de møter et sterkt Nordstrand-lag til 4. runde i Junior-NM i kveld.

Larvik Håndballklubbs rekruttjenter har hatt en oppløftende start på sesongen med mange fine resultater, men kan hende de må opp enda et hakk i dag. Nordstrand-rekruttene har flere spillere med eliteserieerfaring, og blir en ordentlig målestokk i kveldens kamp i Arena

– Dette blir en skikkelig test fort vårt unge juniorlag. De fleste av jentene våre er jo egentlig jenter 18-spillere, men i dag må de altså opp en årsklasse. Samtidig er Nordstrand et av Norges beste juniorlag, så det blir en tøff kamp, sier trener Lars Sigurd Gitmark , som likevel tror at rekruttjentene vil bite bra fra seg.

Litt hjelp fra et entusiastisk hjemmepublikum hjelper alltid på, så møt opp og hei frem rekruttene i 4. runde!

Kampen starter i Arena klokken 18.30