Moro på superweekend – Larvik

Moro på superweekend

For aldersbestemte lag er det mulig å ha en superweekend med Larvik Håndballklubb i forbindelse med kamper, og i helgen var Tjøme og Vindbjarts jenter 14-lag på besøk.

På superweekend-arrangementene til Larvik HK blir lagene innlosjert på Sportellet i Rekkevik, og opplegget består av treninger ledet av noen av Larvik HK-spillerne og selvfølgelig en tur på kamp – med innløp sammen med elitelagene.

– Alt har vært kjempebra. Sportellet er en kjempeplass å ligge, og maten har også vært veldig bra. Vi koser oss i Larvik, sier Vindbjart-trener Stig Amundlien.

Lørdag var det Nora og Thea Mørk som sto for treningsopplegget, og Vindbjarts jenter 14 var tydelig fornøyd med trenerne.

– Skikkelig bra! De er veldig flinke – både som spillere og trenere, var attesten fra sørlandsjentene.

Å få vist seg frem på trening for Sara Breistøl som hadde fredagens trening, og Mørk-jentene på lørdag, var noe de unge håndballtalentene satte stor pris på. Litt historier om hvordan elitespillerne hadde kommet dit de er i dag, var også spennende.

– Det er klart at dette er veldig inspirerende og motiverende for jentene, og jeg tror de syntes det var veldig fint å høre historiene til Nora og Thea som ikke er så veldig mye eldre enn dem selv, fortsetter trener Amundlien.

Og på spørsmål om jentene skal bli like gode som Sara, Nora og Thea var svaret klart og tydelig:

– JAAA!!

Ingenting i veien med målsettingene heller, altså.