Juniorlaget ute av NM – Larvik

Juniorlaget ute av NM

Larvik Håndballklubbs rekruttjenter kjempet godt mot Nordstrand i 4. runde-kampen i går kveld, men måtte til slutt se seg slått 24-28.

– Jentene sto på som bare det, og periodevis var vi det klart beste laget på banen. Vi var ikke langt unna å ta hjem seieren i denne kampen, sier trener Lars Sigurd Gitmark.

Selv om Larvik mønstret et rent J18-lag mot Norstrand J20 var 1. omgang helt jevnspilt, og til pause var stillingen 13-12 til Norstrand. Larviksrekruttene hentet inn dette utover omgangen, og var i ledelsen med to mål, 22-20, ti minutter før slutt.

– Noen bom og tekniske feil mot slutten ble avgjørende, men vi føler selv vi fort kunne ha vunnet denne kampen. Det er likevel litt godt å se at vi er såpass skuffet etter tap mot en antatt sterkere motstander – gutsen til jentene er det i hvert fall ingenting å si noe på. Vi velger å ta med oss det positive fra kampen og kommer forhåpentligvis enda sterkere igjen, avslutter trener Gitmark.

Rekruttjentene får sjansen til å revansjere seg for dette tapet når de møter Norstrand J18 i kvalik til Spar-serien i midten av oktober.