Bli medlem i Larvik HK! – Larvik

Bli medlem i Larvik HK!

Vi i Larvik Håndballklubb går nye veier for å utvide medlemsmassen, for vi ønsker selvfølgelig å bli like gode og slagkraftige utenfor - som banen.

Larvik HK har denne uken engasjert callsenteret Prodialog for å rekruttere nye medlemmer per telefon, og resultatet fra ringerunden første dag viser at interessen for å støtte klubben er stor. Hele 37 nye medlemmer første dag ga medlemsmassen et godt løft.

– Tiltaket er iverksatt først og fremst for å rekruttere nye medlemmer. Klubben er så vidt over 100 medlemmer i dag, og vi synes det er altfor lite for en klubb som Larvik HK, sier daglig leder Bjørn-Gunnar Bruun Hansen.

Pakken som tilbys per telefon til 300 kroner inneholder, i tillegg til medlemskap, inngang til én valgfri hjemmekamp i Arena Larvik før jul, samt et lagbilde for sesongen 2010/2011 signert av alle spillerne.

– Vi satser på at dette blir en suksess, og resultatet fra første dag er jo mildt sagt oppløftende. Vi vet jo at det er langt fler enn drøye hundre mennesker som følger laget jevnlig, og vi trenger så mange engasjerte støttespillere som mulig, sier salgssjef i Larvik HK, Mette Broen.

Med et mål om å bli verdens beste håndballklubb, både når det gjelder det sportslige, arrangement og næringslivssamarbeid, ønsker vi alle velkommen i Larvik HK – Klubben i vårt hjerte.