På samme bølge – Larvik

På samme bølge

Larvik HK har inngått en barteravtale med kulturhuset Bølgen, og begge parter tror at en god miks av idrett og kultur vil bedre publikumstilstrømmingen på begge arenaene.

Samarbeidsavtalen går i hovedtrekk ut på å dra nytte av hverandres kompetanse både når det gjelder arrangement og markedsføring, og således gjøre folk enda mer oppmerksomme på det gode kulturtilbudet i Larvik.

– Jeg tror dette blir et kjempespennende samarbeid. Det er dyktige folk på begge hus som skaper arrangementer med underholdning i verdensklasse, så sammen håper vi å kunne stå sterkere for å friste folk til begge arenaer. Larvik har nok folk til å fylle arrangementer begge steder, samtidig som vi selvfølgelig gjerne ser at publikum også kommer utenbysfra. Jeg tror avtalen vil styrke merkevarene Larvik HK og Bølgen både lokalt, regionalt og nasjonalt, sier selger i Larvik HK, Håkan Johansson.

Ved billettsalg på begge hus og bruk av hverandres profiler, håper partene at publikumstilstrømmingen vil øke – ikke bare på egne, men på begges arrangementer.

– Dette er en viktig avtale som viser at det går an å samarbeide på tvers av kultur og idrett, og gjennom denne avtalen håper vi å kunne trekke enda flere folk til hverandres arrangementer, sier markedssjef på Bølgen, Claus Heiberg.

Det er blant annet planer om felles arrangement med ”Drive-in” kino på LED-skjerm, og det vil bli mulighet for kjøp av rabatterte ”siste sjanse”-billetter på hverandres arrangementer når det er mange usolgte billetter igjen kort tid før arrangementsstart.

– Det er ingen penger i denne avtalen, men gjennom et godt samarbeid og felles arrangementer håper vi å kunne skape inntekter – noe som begge parter er avhengige av, avslutter Johansson.