4.runde i NM spilles i dag – Larvik

4.runde i NM spilles i dag

Det er klart for et skikkelig Vestfold-derby når Flint står på andre siden av banen i kveldens cupkamp i Tønsberg.

Flint, som rykket opp til eliten forrige sesong, har åpnet sesongen i Postenligaen med to tap og én seier. Det betyr en foreløpig 9. plass på tabellen, men med flere spillere på laget med en fortid i Larvik HK, vil de nok forsøke å bite fra seg etter beste evne i kveldens cupkamp.

– Det blir spennende å se hvordan vi står til hverandre, men Flint er et lag vi skal være klart bedre enn. Samtidig er det moro med lokalderby med to elitelag fra Vestfold, og vi må være skjerpet også i denne kampen. Hvis kvaliteten ikke er på topp er det mange som kan spille jevnt med oss, men spiller vi opp mot maks er vi vanskelige å stoppe, sier Larvik-trener, Karl Erik Bøhn før kampen.

Et lite spenningsmoment er om det finnes noen slitne bein hos de av larviksjentene som var opptatt med landslagsspill forrige uke, men Bøhn regner uansett med at det skal være nok styrke i troppen til å dra hjem seieren i kveld.  

Flint har byttet ut Slagenhallen med Eikhallen til dagens batalje i 4. runde, og har med det doblet tilskuerkapasiteten fra 800 til 1600. Dette betyr at det er plass til mange larviksfolk i hallen, og vi håper at så mange som mulig tar seg en tur til Tønsberg for å heie frem jentene våre.

– Det kommer jo helt sikkert en del folk fra Tønsberg for å se kampen, så vi håper selvfølgelig at mange også tar turen fra Larvik for å få med seg et lokaloppgjør som dette. Det er alltid godt med litt støtte fra tribunen, avslutter Bøhn.

Cecilie Leganger og Katja Nyberg spiller ikke dagens kamp, men Tine Stange og Tonje Larsen, som måtte melde forfall til World Cup med landslaget i Århus, er med i troppen som drar til Tønsberg.

Kampen starter kl. 19.00 i Eikhallen.