Klare for kvartfinale – Larvik

Klare for kvartfinale

Linn Kristin Riegelhuth sparte ikke på kruttet, og satte ni baller i nettet da Larvik Håndballklubb tok seg videre til kvartfinale i NM på bekostning av Flint.

Det ble til slutt en sikker syvmålsseier i kveldens 4. runde-kamp mot Flint, men Tønsberg-laget bet bra fra seg innledningsvis. De nesten tusen tilskuerne i Eikhallen kunne se Flint følge med til 6-6 midtveis i 1. omgang, og til pause var stillingen 11-9 til Larvik HK.

– Vi leverer ikke noe storspill i dag, og det merktes godt at det var noen slitne hoder og bein utpå der etter World Cup. Flint gjør en fin jobb, spiller på det de kan og ga oss en skikkelig kamp. Jeg følte likevel at vi hadde god kontroll, samtidig som vi hadde et ekstra gir å legge inn om nødvendig, sier Larvik-trener Karl Erik Bøhn etter kampen.

Larvik var igjen variable i angrepsspillet, men så lenge forsvarsspillet fungerer, kan man tillate seg det. Til gruppespillet i Champions League bør imidlertid ting være på plass.

– Lene sto igjen bra i mål og Tonje gjorde en god kamp, samtidig som Linka var i scoringsform. Vi bestemte oss i pausen for å stramme litt til i 2. omgang – og det fungerte bra. Jeg kunne likevel tenkt meg litt mer flyt i angrepsspillet, men vi er i rute til Champions League. Det er fra midten av oktober vi skal være på vårt beste, fortsetter Bøhn.

– Og uansett – moro med kjempestemning i Eikhallen i dag! Gøy med et skikkelig lokaloppgjør, avslutter Larvik-treneren.

Neste kamp ut for Larvik HK er borte mot Nordstrand, søndag 3. oktober – og så er det klart for finpussing til Champions League.