Fra Molde FK til Larvik HK – Larvik

Fra Molde FK til Larvik HK

Tove Berget hadde fredag sin første dag på jobb i håndballverdenen etter å ha levd med spark på ball en tid.

– Etter at jeg bestemte meg for å ta jobben er det deilig å endelig være på plass, og jeg gleder meg til å sette i gang. Håndball og fotball er to forskjellige ting, men det handler fortsatt om å lage gode idrettsarrangementer – og det tror jeg vi kan, sier Berget.

Som arrangementssjef er det Tove som vil trekke i trådene for å få kampene i Arena Larvik til å bli den gode opplevelsen det skal være – sammen med en entusiastisk dugnadsgjeng, selvfølgelig.

Hun kommer fra stillingen som arrangementssjef for Molde Fotballklubb, og selv om det ble kvalik til Europa League i våres, så flytter hun altså ett hakk opp på Europacup-stigen nå.

– Jeg synes det er kjempekjekt med Champions League, og muligheten til å kunne kalle oss verdens beste håndball-lag etter endt sesong – det er godt å komme til et lag som er vant til å vinne, smiler hun.

Tove er født og oppvokst i Molde, og avslutter i disse dager en masteroppgave i opplevelsesledelse. I bakhånd har hun en diplomoppgave i markedsføring. Samtidig har oppholdet i fotballen gitt mye god erfaring.

– Aker Stadion er en av Norges mest moderne, samtidig som jeg fikk god opplæring i Molde FK av en av Norges beste på dette feltet, tidligere arrangementssjef Aadne Orvik. Her i Larvik har vi også en ny og moderne arena, og målet er selvfølgelig å fylle hallen til hver kamp. Jeg ser virkelig frem til neste hjemmekamp mot Randers HK i Champions League, og håper at det kommer masse folk, avslutter arrangementssjefen entusiastisk.