Storseier i Oslo – Larvik

Storseier i Oslo

Cecilie Leganger hadde oppvisning i målvaktsspill, samtidig som Thea Mørk også fikk vist seg skikkelig frem, da Larvik HK slo Nordstrand 41-15 søndag ettermiddag.

– Cecilie står helt fantastisk i dag med 35 redninger, og viser keeperspill i ypperste verdensklasse. Jeg er likevel mest fornøyd med helheten i laget – alle jentene var gode i dag, sier trener Karl Erik Bøhn etter kampen.

Nordstrand var i det hele tatt flere nummer for små i denne kampen. Larvik var i føringen med fire mål allerede etter seks minutter – og så seg aldri tilbake. Til pause var stillingen 18-9 til Larvik HK.

– Det er ikke vanskelig å spille god håndball med de spillerne vi har, men det er moro når vi spiller så bra som i dag. Spesielt gøy synes jeg det var med Thea Mørk som setter fem av fem sjanser, og på mange måter får sitt gjennombrudd i denne kampen, fortsetter Bøhn.

Med Leganger som levende vegg bakerst og målkalas i andre enden, reiste Larvik ytterligere ifra og vant 2. omgang ikke mindre enn 23-6! Det kan absolutt virke som om Champions League-formen har meldt sin ankomst.

– Dette lover bra foran Champions League. Når vi er så konsentrerte og flinke med ball som vi er i dag, så skal vi være vanskelig å slå for hvem som helst, avslutter Bøhn.

Det lover ikke bare bra, men veldig bra, for neste kamp for jentene er nettopp sesongens første kamp i Champions League-gruppespillet –  mot Toulon i Frankrike søndag 10. oktober.

Toppscorer for Larvik HK i dagens kamp ble Heidi Løke med 8 mål.