Mange nye medlemmer – Larvik

Mange nye medlemmer

Det har vært stor interesse for tilbudet om medlemskap med signert lagbilde, og før helgen rundet Larvik Håndballklubb 500 medlemmer.

Medlemstallene etter at callsenteret Prodialog grep telefonene for å høre om det var folk der ute som var interessert i å støtte Larvik HK på veien til å bli verdens beste håndballklubb har vært formidable. På en drøy uke hadde medlemsmassen økt fra i overkant av 100 til 512 medlemmer fredag.

– Dette er helt fantastisk og viser at interessen for klubben er stor. Folk er positive til laget, og de flotte håndballjentene våre er gode ambassadører og forbilder for mange. Det er kjempemoro at så mange ønsker å bidra til at vi skal nå vårt mål om å bli verdens beste håndballklubb, sier salgssjef i Larvik HK, Mette Broen.

Selv om hovedmengden av de nye medlemmene kommer fra Larvik, finnes det også mange andre postnummer fra Vestfold på lista. Grenlandsområdet er også representert, og vi har sågar fått et nytt medlem fra Vadsø!

– Det er flott å se at vi har medlemmer også fra andre steder enn det absolutte nærområdet. Jentene kommer jo fra mange forskjellige steder, samtidig som mange av dem spiller på landslaget, og vi håper jo at hele landet står bak oss når vi spiller i Champions League, avslutter Broen.

(Larvik)