Vellykket sponsortreff – Larvik

Vellykket sponsortreff

Larvik Håndballklubb hadde onsdag sesongens første sponsortreff med samarbeidspartnerne, og oppmøtet var det ingenting å si noe på.

Det var ikke mange ledige stoler igjen da styreleder Elise M. Johnsen åpnet sesongens første sponsortreff i regi av Larvik HK på Larvik Golfklubb. Bare fem dager før vi innleder årets Champions League-sesongen var administrasjonen i klubben og samarbeidspartnerne samlet for en liten statusrapport om både det sportslige og økonomien.

– Det var veldig moro å se så mange av sponsorene her i dag, og det viser jo at de virkelig bryr seg om hva som skjer i klubben. For meg, som er relativt nyansatt, var det veldig hyggelig å treffe de samarbeidspartnerne jeg ikke kjente fra før – og de jeg allerede hadde møtt, selvfølgelig, sier salgssjef Mette Broen.

Sponsortreffet startet med en presentasjon av vår nye arrangementssansvarlige, Tove Berget, og vi fikk en innføring i hvordan Larvik HK skal bli like gode på det arrangementsmessige som på banen. Egne TV-kameraer skal gjøre intervjuer med så vel publikum og håndballeksperter, samtidig som det vil komme andre overraskelser over LED-skjermene som skal skape mer action i hallen.

Daglig leder, Bjørn-Gunnar Bruun Hansen, kunne fortelle om en sunn økonomi i klubben, og hvor viktige våre støttespillere er for å nå vårt mål om å bli verdens beste håndballklubb.

– Hvis vi drar veksler på hverandre og utnytter den kompetansen de forskjellige besitter, tror jeg vi sammen kan nå hvor langt som helst. Samtidig bør alle i sponsorfamilien dra nytte av hverandre, og det er jo også blant annet derfor vi har disse sammenkomstene, sier Bruun Hansen.

På dette sponsortreffet var det Network Norway, Punkt 1 og Arena Larvik som presenterte seg og sitt virke for de andre, samtidig som vert og daglig leder på golfbanen, Morten Ertsås, fortalte litt om hva som skjer på det kortklipte gresset ved Stavernsveien.

Med fårikål til lunsj var det en relativ stappet forsamling som humret seg gjennom Larvik-trener Karl Erik Bøhns avslutning av gildet – fornøyde med fremtidsutsiktene til både klubb og forretninger, håper vi.