Kan disse to slå Aamodt og Kjus? – Larvik

Kan disse to slå Aamodt og Kjus?

Gro Hammerseng og Karoline Dyhre Breivang er kvelden utfordrere i TVNorge-programmet "Hvem kan slå Aamodt og Kjus?", og Larvik HK-jentene lover en en spennende konkurranse på TV-skjermen.

– Det var veldig, veldig gøy å være med i programmet, og jeg synes vi gjorde en så god figur som vi kunne ha håpet på. Jeg følte vi stilte ganske likt med Aamodt og Kjus, men samtidig var vi gjennom 11 øvelser hvor vi ikke var på hjemmebane noen steder, forteller Karoline om innspillingen.

I kveldens program får vi se håndballjentene utfordre de gamle alpingutta i blant annet klatring med armgang i trossetårn, sprangridning og ølseidel-curling. Ikke akkurat det jentene er mest vant til å gjøre – verken på jobb eller i fritida – men samtidig heller ikke de grenene OL-grossistene Kjus og Aamodt har mest erfaring i.

– Jeg synes vi var ganske tøffe som tok utfordringen på strak arm, uten å vite noen ting om hva vi innlot oss på. Jeg er ikke mest vant med den typen TV-innspilling, så jeg var egentlig kjempenervøs før vi satte i gang. Som regel vet du hva du går til, men her kunne det komme hva som helst. Likevel- det var bare å kaste seg uti det, forteller Gro.

Hva utfallet av dysten ble, er naturlig nok en godt bevart hemmelighet til programmet er sendt, men håndballjentene våre gir seg naturligvis ikke uten kamp.

– Selvtilliten før konkurransen var det ingenting i veien med, men uten å avsløre for mye, kan jeg love at det blir spennende, avslutter Gro.

Da er det bare å benke seg foran TV-skjermen i kveld for å se hva resultatet ble.

Programmet starter kl. 20.30 på TVNorge.