I dag starter det – Larvik

I dag starter det

Første skritt mot Champions League-pokalen skal tas i dag, og vi tror på seier mot Toulon for våre jenter i Frankrike.

I dag klokken 16 starter jakten på årets Champions League-tittel. På veien mot målet om å bli verdens beste håndballklubb, skal Toulon slås på bortebane i Frankrike. Spillere og trenere dro sørover allerede fredag og er godt akklimatisert til dagens kamp.

– Det blir godt å komme i gang – vi har sett frem til dette i lang tid. Toulon er et urutinert lag i E-cupsammenheng, så det blir spennende å se hvor de står. Stemningen i troppen vår er veldig bra – vi er klare for kamp, sier trener Karl Erik Bøhn noen timer før kampstart.

Mens det var 25 grader og sommervær lørdag, er det i dag er det grått og utrygt for regn i Toulon. Og selv om det ikke har all verdens å si for baneforholdene, ser Larvik-trener Karl Erik Bøhn noen fordeler i det.

– Norske høstforhold passer oss godt på kampdag. Etter pasta til middag hver dag, er vi klare for å kjøre vårt eget opplegg, og vi har trua på seier i dag, sier en ikke altfor alvorstynget Karl Erik.

Toulon har blant annet tre franske og to svenske landslagsspillere på laget, men den største trusselen er nok likevel toppscorer Christiane Mwasesa fra Kongo. Likevel – Larvik-spillerne kommer naturligvis ikke uforberedt til kamp.

– Vi har sett de to siste seriekampene deres på video, så vi kjenner de ganske så bra. Det er et lag å se opp for, men gjør vi det, så tror jeg vi har gode sjanser til seier, avslutter Bøhn.