Sikker seier i Frankrike – Larvik

Sikker seier i Frankrike

Nora Mørk og Heidi Løke var toneangivende med sju mål hver da Larvik HK sikret seg to poeng i årets første gruppespillkamp i Champions League.

– Vi har begrenset flyt i spillet de første 20 minuttene hvor vi havner bakpå, men måten vi snur det på og går til pause med fire plussmål er jeg veldig fornøyd med, sier trener Karl Erik Bøhn etter kampen.

Det var hjemmelaget som tok føringen fra start, og Toulon var tre mål foran halvveis i omgangen, da Larvik startet snuoperasjonen. Anført av Nora Mørk og Heidi Løke kom larviksjentene i kapp, og ledet med 16-12 til pause.

– Både Nora og Heidi er veldig gode i dag, samtidig som Cecilie igjen står kjempebra i mål. Tine R. Kristiansen gjør også en god avslutning på kampen, sier Bøhn.

Til tross for mye rar blåsing, og langt fra noen hjelpende hånd fra dommerne, hadde Larvik full kontroll på kampen i 2. omgang. Laget var på det meste oppe i en seksmålsledelse, og selv om Toulon kom noe nærmere på slutten, var seieren aldri truet.

– Det var godt å komme i gang, og at vi kommer herfra med to poeng og uten skader sier vi oss bra fornøyd med – vi har fått den starten vi trengte. Nå gjelder det å være feilfrie på hjemmebane, så er vi videre fra gruppespillet, sier Bøhn.

Toulon er regnet som det svakeste laget i gruppa, og allerede neste lørdag er det klart for en tøffere oppgave hjemme i Arena Larvik. Randers HK slo det rumenske mesterlaget Oltchim Valcea 27-23 lørdag, og blir av Bøhn regnet som den hardeste nøtta å knekke i gruppa.

– Randers er et veldig godt lag, så det er først til helgen vi skal opp til eksamen. De slo Valcea, og for oss som har fulgt med litt var ikke det en overraskelse – selv om Valcea var i mesterligafinalen i fjor. Det er en veldig fordel å ha hjemmekamp først mot Randers – jeg føler meg mye tryggere hjemme enn borte mot dem, avslutter Bøhn.

(Larvik)