Overlegen seier mot Flint – Larvik

Overlegen seier mot Flint

Flint Tønsberg ble ingen match for et Larvik-lag i gryende mesterligaform, og kveldens oppgjør i Postenligaen endte meg en soleklar bortseier - 33-15.

Flint fikk ingen revansje etter cuptapet i 4. runde, og måtte se seg slått med enda større sifre av Larvik Håndballklubb i dagens kamp. Selv om Flint tok ledelsen i starten av kampen, var det aldri tvil om hvor seieren ville havne. Pauseresultatet 14-5 sier det meste. Blikket er nå festet på lørdagens viktige mesterligakamp mot Randers HK i Arena Larvik.

– Vi hadde litt startrusk i begynnelsen, men kom etterhvert greit i gang. Vi var gode bakover utover i 1. omgang, samtidig som vi traff godt i andre enden av banen. Totalt sett vil jeg si vi hadde full kontroll, og vi gjennomfører også bra i  2. omgang, sier trener Tor Odvar Moen etter kampen.

Moen var fornøyd med målvaktsspillet til Lene Rantala, og det er en god trygghet å ha to målvakter i verdensklasse når Randers kommer på besøk til helgen. Det danske laget har startet sesongen med fire strake seiere i den hjemlige ligaen, og blir en helt annen målestokk.

– Lene var god i mål i dag, og Heidi var også veldig på hugget. Samtidg var det bra fart i Nora når hun var innpå, og Olga kom også godt fra dagens kamp. Det er godt å se flere av jentene i gryende storform når det drar seg mot Champions League på hjemmebane, fortsetter Tor Odvar.

Tonje Larsen ble hvilt hele dagens kamp, og Gro Hammerseng spilte kun én omgang etter et lite overtråkk borte mot Toulon. Gro fikk testet ankelen etter Frankrike-turen, og det gikk veldig bra med tanke på helgens kamp.

– Det var uansett en flott ramme rundt kampen i dag med fullsatt Slagenhall og 800 mennesker. Det er moro med skikkelig god stemning i lokaloppgjør, avslutter Moen.

Neste kamp for Larvik HK er, som nevnt, hjemme mot Randers HK i Arena Larvik lørdag 16. oktober, klokken 17.45.

Gjør dere klare til norsk-dansk Champions League-batalje, folkens!