Skoleelevene kommer – Larvik

Skoleelevene kommer

Det var høy stemning da Østlands-Posten og Larvik Håndballklubb var ute med gratis sesongkort til alle skoleelevene i dag.

Østlands-Posten har tatt på seg spanderbuksene og sponset sesongkort til Larvik Håndballklubbs hjemmekamper i Arena Larvik for alle skoleelever i kommunen, og i dag var det klart for utdeling. Representanter for så å si alle skolene var på plass da bunkene med kort kom på bordet, og det bare smil å se blant lærere og rektorer på Borgejordet.

– Dette er et kjempeinitiativ som vi setter veldig stor pris på. Vi i skolen er jo opptatt av at elevene er i fysisk aktivitet, og dette vil helt sikkert skape økt rekruttering til håndballen, sier rektor på Hedrum ungdomsskole, Simen Aas Løwer.

Skoleelevene har fått sin egen sving i Arena Larvik, og håpet er at dette vil bli en sving full av liv med entusiastiske barn og ungdommer hele sesongen. Håndballjentene i Larvik HK var med på utdelingen i dag, og tok turen ut sammen med lærerne til de noen av skolene i løpet av formiddagen. På Hedrum ungdomsskole hadde Tine Stange tatt med seg hunden Max som medhjelper, og hun var helt klar på hvor viktig det er med støtten fra tribunen.

– For oss er det noe helt annet å spille når trøkket fra tribunen er på topp. Det er mye morsommere å spille da, og det løfter oss til å være enda bedre, sier Tine.

De av skolene som ikke fikk besøk i dag kan vente seg celebert besøk i nær fremtid, men sesongkortene kan selvfølgelig uansett brukes av alle så snart som mulig. Skolekortene gjelder for alle seriekampene i Postenligaen, og også gruppespillkampene i Champions League før jul. Allerede nå på lørdag kommer første sjanse for både elever og lærere til å bruke de nye kortene sine – hjemme mot Randers i Champions League.

– Det blir en tøff kamp, så vi trenger all den støtten vi kan få, sier Tine.

På spørsmål om det er noen som kommer på kamp i klasse 9E og 8D på Hedrum ungdomsskole er i hvert fall svaret et rungende «JAAA!!» – og med larviksungdommen med på laget, skal det bli vrient for Randers å få med seg poeng hjem til Danmark.

– Dette er jo selvfølgelig med på å skape større engasjement og lokalpatriotisme, og det er bra at vi er stolte av både håndballjentene og byen vår, fortsetter rektor Løwer.

Fra lokalavisas side er tonen den samme.

– Vi vil være med å støtte jentene på veien til å bli verdens beste håndball-lag og håper dette kan være med på å fylle tribunene i Arena på kampdag, sier administrerende direktør Håvard T. Heimdal.

Samhold er viktig for å bli verdens beste – uansett i hva – og det er moro å se så mange som vil være med på å nå toppen. Vi gleder oss masse til hjemmekamp på lørdag – velkommen alle sammen!!