– Må vinne hjemme – Larvik

– Må vinne hjemme

Etter seiere for både Larvik HK og Randers HK i årets første Champions League-kamper, blir morgendagens norsk-danske oppgjør en av de viktigste hjemmekampene på denne siden av nyttår.

Årets første hjemmekamp i Champions League mot Randers HK på lørdag kan fort vise seg å være en av årets viktigste kamper. Randers HK er sammen med Viborg Danmarks beste lag, så det er formidabel motstand vi møter i morgen. Med tanke på at fjorårets tapende finalist, Oltchim Valcea, også finnes i gruppen, så sier det seg selv at kampen om de to plassene som gir rett til videre spill i Mesterligaen er knallhard.

– Dette er årets første hjemmekamp i Champions League, og i denne turneringen er det bare gode lag. Randers HK er et lag vi har respekt for, og jeg håper virkelig på fulle tribuner til lørdagens kamp. Med full trøkk på tribunen, så skal vi ta dem! Jeg håper at skoleelevene kommer i haugevis og bruker de nye sesongkortene sine, sier Larvik-spiller Tine R. Kristiansen før kampen.

Larvik-trenerne har tidligere sagt at hjemmekampene MÅ vinnes, og at det blir tøffe kamper både i Danmark, og mot Valcea i Romania. Grunnlaget for avansement skal legges i Arena, og i morgen skal de første hjemmepoengene hjemme tas.

– Dette er en nøkkelkamp i forhold til videre spill i Champions League. Randers slo Valcea i første kamp, og vi regner dem for å være like tøff motstand som Valcea, selv om rumenerne var i mesterligafinalen i fjor. Vi trenger en seier i denne kampen, så jeg håper på et massivt oppmøte Arena Larvik på lørdag. Et høylydt og støttende hjemmepublikum er den beste hjelpen vi kan få, sier trener Tor Odvar Moen.

I mesterligaen er det selvfølgelig internasjonal motstand på høyt plan, men trua på seier er fortsatt sterk.

– Randers har fem danske landslagsspillere, samt fire landslagsspillere fra andre nasjoner, så dette blir langt fra lett. Motstanden her er noe helt annet enn i Postenligaen, og vi må være på vårt beste for å ta dette hjem. Samtidig – vi gleder oss til årets første mesterligakamp på hjemmebane, og jeg håper vi og resten av Larvik skal sende danskene hjem med et klart tap i bagasjen, avslutter Moen.

 

Kampstart: Lørdag 16. oktober, kl 17.45. (Dørene åpner kl. 15.45.)

 

For de som ikke har kjøpt billett allerede – løp og kjøp på www.larvikhk.no!!

Billetter selges selvsagt også på kampdag – i hovedinngangen til Thor Heyerdahl VGS.