Larvik utklasset Randers – Larvik

Larvik utklasset Randers

Larvik Håndballklubb vant hele 33-19 i dagens mesterligakamp etter storspill i begge ender av banen, og Randers ble sendt mørbanket hjem til Danmark.

Larvik HK ga full gass fra start, og spilte festhåndball i årets første hjemmekamp i Champions League.

– Vi spiller opp mot maks i første omgang i dag, og får virkelig vist kapasiteten vår. Det er gledelig å se hvordan vi tar styringen i kampen og kjører det rett hjem, sier trener Karl Erik Bøhn etter kampslutt.

Allerede da 1. omgang var litt mer enn halvspilt ledet hjemmelaget med åtte mål, og danskene var helt på hæla. Ikke det at Randers var dårlige – men Larvik var bare så mye, mye bedre.

– Motstanden var som forventet, men vi var enda bedre enn jeg hadde trodd vi skulle være på forhånd. Hele laget spilte bra, og jeg er veldig stolt av jentene i dag – selv om jeg er det alle andre dager også, fortsetter en fornøyd Bøhn.

Til pause var stillingen 18-8, og kampen var i realiteten kjørt for Randers. Heidi Løke hadde i løpet av omgangen satt inn like mange baller som bortelaget – åtte i tallet. Cecilie Leganger sto igjen som den veggen hun kan være, samtidig som resten av Larviksjentene kom fra alle kanter. Stakkars Randers så ut som de ikke visste hva som traff dem.

– Resultatet er kanskje litt i overkant av hva jeg hadde våget å tro på, men det er utrolig gøy å se jentene når de lykkes som i dag. Måten vi fremstår på, hele totalen, er veldig bra. Det er til tider ren oppvisning i håndball der ute, smiler Bøhn.

Over 1500 mennesker hadde tatt turen til Arena Larvik for å få med seg dagens kamp, og de gikk ikke skuffet hjem. Med det spillet som ble servert, var stemningen selvsagt også på topp.

– Stemningen i hallen var veldig bra, og vi kjenner det er godt å ha publikum i ryggen. Jeg skulle likevel gjerne sett enda 1500 tilskuere, og håper det kommer masse folk mot Byåsen i cupen på onsdag og neste mesterligakamp om én uke, avslutter Bøhn.

For ordens skyld – tilskuerrekorden stammer fra fjorårets seriemøte mot nettopp Byåsen, med over 3400 på tribunen. Den satser vi selvsagt på å slå allerede i midtuka – før vi slår den igjen neste helg mot Oltchim Valcea.

Alle var enige om at det var moro på kamp i dag.