Larvik mot Byåsen i kveld – Larvik

Larvik mot Byåsen i kveld

For mange er det nok den "moralske" cupfinalen som kommer i Arena i kveld når Norges to beste lag barker sammen i kvartfinalen.

Det er cupfinalistene de siste seks årene som står på hver sin halvdel når Larvik HK tar imot Byåsen i dag. Trønderne er det eneste laget som har tatt poeng fra Larvik i Arena, og selv om det ikke er poeng det står om denne gang, så gjelder det å vite sin besøkelsestid. Det største hinderet på veien mot finalen skal forseres i kveld.

– Cupen er viktig for oss og vi vil til finalen i Spektrum, så dette er absolutt en av årets viktigste kamper. Det er på mange måter den moralske finalen som kommer allerede nå, så vi kommer til å kjøre på med det vi har, sier trener Tor Odvar Moen noen timer før kampstart.

Larvik-treneren håper på en like fullsatt Arena som da Byåsen var her i fjor, og på like god støtte i ryggen fra et entusiastisk hjemmepublikum nok en gang.

– Vi har selvfølgelig respekt for Byåsen og jeg tror det blir en tøff kamp, men samtidig frykter vi ingen. Vi går for gull, avslutter Moen.

Kampen starter kl. 18.30 i kveld.