Nytt medlem i familien – Larvik

Nytt medlem i familien

Sponsorfamilien til Larvik HK vokser stadig, og det nyeste tilskuddet er revisjonsfirmaet BDO.

– Vi synes det er kjempefint at et velrenommert revisjonsfirma som BDO blir med på laget, og håper at begge parter vil dra nytte av samarbeidet fremover, sier salgskonsulent Håkan C. Johansson i Larvik HK.

BDO Larvik har åtte ansatte og holder til i Carlsroegården i Larvik sentrum. Firmaet tilbyr revisjon og revisjonsrelatert rådgivning til små og mellomstore bedrifter i Larviksdistriktet og resten av Vestfold. Daglig leder i BDO Larvik, Ove Haugen, synes det er spennende å være på lag med en klubb som satser på å bli verdens beste.

– Vi er veldig fornøyde med å inngå en samarbeidsavtale med Larvik Håndballklubb, og vi synes selvfølgelig det er moro å bli assosiert med en klubb på dette nivået. Jeg håper at sponsorfamilien til Larvik HK kan bli den viktigste møteplassen for næringslivet i Larvik, og vi mener dette vil være et veldig fint sted å knytte nye kontakter, sier Haugen.