Klare for storkamp – Larvik

Klare for storkamp

Det er nesten Norge-Romania som møtes når Larvik HK tar imot Oltchim Valcea til Champions League-kamp i Arena lørdag.

– Det er omtrent det rumenske landslaget vi møter – kanskje til og med litt forsterket, med tyrkiske Yeliz Özel på laget, sier Karl Erik Bøhn om morgendagens motstander.

Oltchim Valcea er et av de få lagene som har tatt med seg poeng hjem fra Larvik, da de vant mesterligaoppgjøret i Bergslihallen i januar 2009 med to mål.

Laget er, akkurat som Larvik HK, storleverandør til landslaget, og har en merittliste som ikke står tilbake for vår egen. At det norske landslaget gikk på to strake tap mot Romania i World Cup i Århus i september, forteller litt om hvor tøff morgendagens kamp blir.

– Det er et lag som har kvalitetsspillere på alle plasser, men selv om de slo oss hjemme for to år siden, så har vi langt fra tenkt til å la det bli en vane. Vi er vriene å slå hjemme i Arena, og med fullt trøkk på tribunen skal vi gi de en «varm» velkomst, fortsetter Bøhn.

Larvik-treneren er ikke bekymret for slitne bein etter to tøffe hjemmekamper mot Randers og Byåsen på under en uke – heller tvert om.

– Vi har hatt en ideell oppladning hvor vi traff veldig bra i hjemmekampen mot Randers og samtidig slapp billig unna i cupkampen mot Byåsen. Vi stiller fullt lag i morgen og er klare for kamp, avslutter Bøhn.

Med hjemmeseier skal det mye til for at det ikke blir videre avansement i Champions League, så møt opp og støtt jentene våre!

Kampen starter kl. 17.15, lørdag 23. oktober.

(Larvik)